top of page

Aanbod jongeren zangles en zangcursussen

 

zangles of een cursus volgen bij amsterdam zang academie kan op verschillende manieren.

ontdek welke vorm bij jou past en Meld je aan!

Hou je van zingen? Heb je er altijd al van gedroomd om als zanger of zangeres in een band te zingen? Of wil je juist net zo leren zingen als je grote voorbeeld? Dan is individueel zangles iets voor jou!

 

In de individuele zangles krijg je een intensieve techniek-, interpretatie- en stijltraining. We onderzoeken  jouw muzikale dromen en ambities. Je wordt je bewust van de mogelijkheden van jouw stem en je ontdekt welke stijlen en klankkleuren er voor jouw stem geschikt zijn. Je mag natuurlijk je eigen songs meenemen! Of misschien schrijf je wel eigen liedjes? Hier is veel ruimte voor in de individuele zangles. Er wordt aandacht besteed aan een gezonde zangtechniek en we werken aan podiumpresentatie. Je krijgt de kans om een professionele studio in te gaan en op te treden!

 

Samen met de docent wordt na de vrijblijvende proefles in overeenstemming met jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden een plan op maat gemaakt. 

 

Onze zanglessen worden zowel online als fysiek aangeboden!

 

 

individueel zangles

 

Anchor 1
Anchor 2

Vind je zingen fijn, maar spannend in je eentje?  Of vind je het gewoonweg leuker om samen te zingen met een vriend of vriendin? Overweeg dan een duo zangles!

 

In een duo zangles wordt er aan verschillende onderdelen gewerkt. Zo krijg je de ervaring om met z’n tweeën te zingen en dus ook een lied tweestemmig te kunnen uitvoeren, maar daarnaast zal de docent ook aandacht besteden aan de individuele stemkwaliteiten. Er wordt in de les gewerkt aan een gezonde stemtechniek, interpretatie en presentatie. Minimaal 1 keer per jaar heb je de mogelijkheid om mee te doen aan het Amsterdam Zang Academie Concert.

 

Duo zangles is de perfecte vorm van zangles om samen met een vriend of vriendin te volgen. Heb je momenteel niemand om een duo zangles mee te volgen? Geen zorgen, Amsterdam Zang Academie zal je aan iemand koppelen die bij jou past! Meld je nu aan voor een proefles

DUO zangles

 

Anchor 3

 quotes leerlingen groepsles 

de lessen waren heel leuk!

samen optreden vond ik gaaf.

ik heb heel veel geleerd.

we hebben een heel leuke docent.

Nu weet ik wat ik wil: zingen!!

ik heb solo gezongen op het concert.

Zangles jongeren Amsterdam Zang Academie

Hou jij van zingen, vind je het leuk om met leeftijdsgenoten te zingen en wil je je zangtalent ontwikkelen? Wil je grenzen verleggen? Dat kan in de groepszangles!

 

In deze les leer je in een groep alles over het zingen. Er wordt gewerkt aan een gezonde zangtechniek, je ontwikkelt een goede houding en ademhaling en leert meerstemmig samenzingen. Je heb ook de mogelijkheid om een eigen nummer te zingen, hier krijg je gericht feedback over. Er wordt veel aandacht besteed aan een goede presentatie. In de les komen er songs uit verschillende stijlen voorbij maar je mag ook je eigen favoriete nummers meenemen. We werken toe naar een optreden op het Amsterdam Zang Academie Concert. Zo kan je iedereen laten zien waar je aan gewerkt hebt! Schrijf je hier in!

groepsles

 

Anchor 4

 WIST JE DAT: 

- onze docenten lesgeven op verschillende conservatoria in nederland 

- Dankzij de bezielende begeleiding van onze docenten onze studenten toegelaten zijn tot een vervolgopleiding! 

Wil je van zingen je beroep maken en toelating doen voor een vervolg opleiding zoals het conservatorium of theaterschool? Of heb je een belangrijke auditie? Meld je dan aan voor de speciale auditie training!

 

De Amsterdam Zang Academie is dé plek waar je goed wordt voorbereid op een spannende auditie of een vervolgopleiding aan het conservatorium, op een MBO of HBO theaterschool of een ander zanginstituut. Middels een programma op maat toegespitst op de opleiding van jouw keuze word je klaargestoomd voor de opleiding van jouw dromen en de bijbehorende (dikwijls spannende) auditie.

 

In deze lessen komen naast het praktijkgedeelte tevens (mits nodig voor de opleiding) onderdelen aan bod als  gehoortraining (solfége) en muziektheorie. Je theoretische kennis wordt aangescherpt: je leert alles over intervallen, toonladders en drieklanken, je maakt kennis met het muziekschrift en je krijgt kennis van maatsoorten en ritmische notatie. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de psychische voorbereiding. Je leert omgaan met spanning en je leert plannen en voorbereiden.

 

Ben je nog te jong om auditie te doen, maar wil je het wel in de toekomst? Start vandaag nog met deze lessen, want bij deze lessen gelden: hoe eerder je begint, hoe beter! Schrijf je hier in!

auditietraining

 

bottom of page