top of page

aanbod bedrijven

 

amsterdam zang academie organiseert voor bedrijven verschillende creatieve muziek- en zangworkshops. het kan een invulling zijn van uw bedrijfsuitje, ondersteuning bieden bij een veranderingsproces in uw bedrijf of een middel zijn om uw medewerkers op creatieve manier te activeren. Bekijk het aanbod en neem contact op met Amsterdam zang academie.

 

Anchor 1

De workshop 'Instant Singing' kan het sprankelende onderdeel zijn van een bijzondere afsluiting van een bedrijfsuitje, een symposium, een veranderingstraject of een andere mijlpaal van uw bedrijf. ​

In een korte tijd wordt een muzikaal spectakel neergezet waarbij alle deelnemers actief participeren. De deelnemers maken gebruik van hun stem  waarbij ze middels inspirerende en interactieve activiteiten binnen korte tijd meerstemmig zingen. Ook het lijf wordt als instrument ingezet (bodypercussie). Iedereen wordt betrokken en kan op zijn of haar niveau meedoen. Het doel is om alle deelnemers tegelijk te laten musiceren en zo te activeren en inspireren. Een verfrissende en prikkelende toevoeging aan uw dag!

De duur van de workshop kan variëren van 5 minuten tot 45 minuten.

Vanaf € 450,- (exclusief BTW)

 

instant singing

 

Anchor 2

 samen zingen is: 

* grensverleggend

* teambuilding en teamspirit

* ánders naar elkaar leren luisteren

* anders naar jezélf leren luisteren

* eneryboost

* ontdekken

* gewoonweg ontzettend leuk!

Amsterdam Zang Academie verzorgt trainingen en workshops op maat voor uw bedrijf.

Amsterdam Zang Academie biedt bedrijven de mogelijkheid aan zang- en muziekworkshops te volgen om zo op een bijzondere manier in groepsverband te werken. Met als resultaat een middag vol grensverleggende interactie, creativiteit, een energyboost en ontzettend veel plezier! ​

Amsterdam Zang Academie komt bij u langs op uw kantoor of locatie en stemt de workshop af zodat alles op maat is van uw evenement, symposium of bedrijfsuitje.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem contact op met Amsterdam Zang Academie.

De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte en lengte van het programma. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

 

WORKSHOPS OP MAAT

 

Presenteren Zingen Amsterdam

Bent u op zoek naar een sprankelende dagvoorzitter, presentator of presentatrice voor uw gelegenheid?

Het boeken van een presentatrice tijdens een evenement is vaak een hele zoektocht. Wat voor soort presentator of dagvoorzitter past het beste bij uw wensen of dagbesteding? Amsterdam Zang Academie heeft een groot bestand aan ervaren presentatoren die uw dag tot een mooi geheel maken.

Amsterdam Zang Academie gaat persoonlijk met u ingesprek om  uw doelstellingen en wensen te inventariseren. Vervolgens wordt geheel op maat van uw heidag, congres, bijscholing, evenement, symposium of bedrijfsuitje een presentator of dagvoorzitter aangesteld.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem contact op met Amsterdam Zang Academie.

De prijs is afhankelijk van de lengte van het programma. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

presenteren

 

Anchor 3
bottom of page