top of page

Aanbod KINDEREN zangles en zangcursussen

 

zangles of een cursus volgen bij amsterdam zang academie kan op verschillende manieren.

ontdek welke vorm bij jou past en Meld je aan!

Zangles kinderen Amsterdam

Hou je van zingen, dansen en swingen? Kan je niet stilzitten en zing je de hele dag? Dan is de cursus 'zingen en swingen!' een geweldige uitkomst voor de jongere zangers! 

 

In deze cursus maak je op speelse manier kennis met het zingen en met muziek. Via leuke oefeningen leer je alles over de stem. Daarnaast leer je allerlei nieuwe liedjes, maar: muziek is om op te bewegen! In de les wordt veel gewerkt aan beweging, dans en presentatie. De lessen zijn een groot feest en een uitstekende plek voor jonge zangers om spelenderwijs kennis te maken met zang en muziek. Er wordt toegewerkt naar een spetterend optreden in de laatste les! De cursus wordt meerdere malen per jaar aangeboden. Schrijf je hier in!

Cursusduur: 10 lessen van  45 minuten

Start: data en tijden volgen spoedig

ZINGEN EN SWINGEN (4 - 5)

 

Anchor 1
Anchor 2

SING OUT LOUD (6 - 8)

 

Sta jij voor de spiegel te zingen en dansen? Of zing je de hele dag en mag iedereen het horen? 'Sing out loud' is dan dé cursus voor jou!

Een interactieve cursus vol beweging, zang en presentatie. Je maakt kennis met het zingen door middel van allerlei leuke en gekke oefeningen. Daarnaast leer je allerlei nieuwe liedjes in zowel Nederlands als andere talen en ook maak je een eigen liedje! In de les wordt veel gewerkt aan beweging, dans en presentatie. De lessen zijn een groot feest en de uitstekende plek om jonge zangers kennis te maken met zang en muziek. Er wordt toegewerkt naar een gaaf optreden in de laatste les zodat je kan laten zien wat je geleerd hebt! De cursus wordt in modules van 12 lessen aangeboden en het is mogelijk om in te stromen bij een nieuwe reeks. Schrijf je hier in!

Cursusduur: 10 lessen van 45 minuten

Start:

Start: data en tijden volgen spoedig

Anchor 3

 NIEUWE 

 cursus! 

Kidskoor (9 - 12)

Ben jij tussen de 9 en 12 jaar en vind je het leuk om samen met andere leeftijdsgenootjes te zingen? Dat kan in het kids koor!

Elke week komt het kids koor samen om liedjes uit allerlei stijlen en windstreken te zingen. In deze les leer je in een groep alles over het zingen. Zo werk je in de les aan een goede zangtechniek, je ontwikkelt een goede houding en ademhaling en je leert samenzingen. Samenzingen is immers het allerleukste! Er wordt veel aandacht besteed aan een goede presentatie. Het kids koor is de uitstekende plek om ervaring op te doen met zingen. Op deze manier krijg je een muzikale bagage mee, waarmee je daarna makkelijker een muziekinstrument kan bespelen of door kan gaan met zingen! We werken toe naar een spetterend optreden aan het einde van de reeks. Zo kan je iedereen laten zien wat je geleerd hebt. Schrijf je hier in!

Cursusduur: 12 lessen van 60 minuten

Start: start bij genoeg aanmeldingen.

Tijd: woensdag, 16.30 uur - 17.30 uur

Anchor 4

Hou je van zingen? Heb je er altijd al van gedroomd om op te treden? Of wil je graag net zo leren zingen als je idool? Dan is individueel zangles echt iets voor jou!

 

In de individuele zangles leer je jouw stem kennen middels allerlei verschillende oefeningen. Je leert hoe je je stem goed en gezond gebruikt, hoe je op de juiste manier moet staan en daarnaast werken we veel aan podiumpresentatie. Zo ontdekken we jouw talent en word je helemaal klaargestoomd om echt op te treden! In de les heb je ook de mogelijkheid om jouw favoriete liedjes te zingen. Minimaal 1 keer per jaar heb je de mogelijkheid om mee te doen aan het Amsterdam Zang Academie Concert om te laten zien wat je geleerd hebt. Met zingen kun je niet vroeg genoeg beginnen, de lessen zijn dus geschikt voor alle leeftijden.

 

Samen met de docent wordt na de vrijblijvende proefles een plan op maat gemaakt.

Schrijf je gauw in!

 

Onze zanglessen worden ook online aangeboden!

 

individueel zangles

Anchor 5

 pip (11] en levi [12) 

wij vinden samen les volgen leuk! we zingen allemaal leuke liedjes en doen leuke oefeningen. thuis oefenen we samen de liedjes. We mogen binnenkort samen optreden!

DUO ZANGLES

 

Vind je zingen fijn, maar spannend in je eentje?  Of vind je het gewoonweg leuker om samen te zingen met een vriend of vriendin? Overweeg dan een duo zangles!

 

In de duo zangles  krijg je de ervaring om met z’n tweeën te zingen: samen zingen is leuk! Zo leer tijdens deze lessen samen tweestemmig zingen en leer je van elkaar door naar elkaar te luisteren en samen verschillende oefeningen te doen. Er wordt in de les gewerkt aan een gezonde stemtechniek, interpretatie en presentatie. Minimaal 1 keer per jaar heb je (samen of alleen) de mogelijkheid om mee te doen aan het Amsterdam Zang Academie Concert.

 

Duo zangles is de perfecte vorm van zangles om samen met een vriend of vriendin te volgen. Heb je momenteel niemand om een duo zangles mee te volgen? Geen zorgen, Amsterdam Zang Academie zal je aan iemand koppelen die bij jou past! Meld je nu aan voor een vrijblijvende proefles!

 

bottom of page