top of page

Aanbod scholen

 

Amsterdam zang academie verzorgt inspirerende zanglessen op maat van uw school, zowel in het basis- als het middelbaar onderwijs. wilt u meer informatie? neem contact op met amsterdam zang academie! 

Zangles op maat!

Wekelijkse zangles op uw school? Een inspirerende workshopdag voor de hele school? Creatieve naschoolse activiteiten? Toewerken naar de eindmusical of presentatie onder begeleiding van een professional? Amsterdam Zang Academie verzorgt workshops op maat van uw school. 

 

Amsterdam Zang Academie verzorgt zangworkshops op maat. In overleg wordt een lesplan gemaakt wat aansluit bij de visie en het curriculum van uw school. Het lesaanbod kan van structurele aard zijn onder schooltijd, tevens bieden we naschoolse activiteiten aan. In de lessen ontdekken de leerlingen hun eigen stem middels liedmateriaal en interactieve oefeningen welke aansluiten bij de belevingswereld van de leerlingen. Zij maken kennis met verschillende onderdelen: samenzang, solozang, meerstemmig zingen, zangtechniek, podiumpresentatie, tekstinterpretatie, componeren.  In de workshops kan worden toegewerkt naar een eindpresentatie 

 

Cursusduur: in overleg 

Prijs: in overleg

Wanneer: dag, tijd en frequentie in overleg

partners 

We hebben structurele muziek- en zangles aangeboden op de volgende scholen: 

 Middelbare school 

panta rhei te amstelveen

 basisschool 

de piramide te haarlem

bottom of page