top of page

Aanbod professionals spreek- en zangcoaching

 

als professioneel acteur, theatermaker, muzikant of zanger is spreken of zingen je dagelijkse belangrijkste activiteit. 

amsterdam zang academie biedt gerichte coaching en bijscholing op maat wat aansluit op het werkveld.Meld je hier aan!

 

 

individuele coaching op maat

Wil je je techniek opfrissen of je stemconditie verbeteren? Heb je een belangrijke rol of auditie? Wil je leren omgaan met stemspanningen? Wil je als instrumentalist  je zangstem ontwikkelen? Wil je meer inzicht krijgen in stemtechniek en zo meer controle ontwikkelen? Meld je aan voor individuele coaching op maat!

 

In de individuele coaching op maat wordt gewerkt vanuit jouw persoonlijke aandachtspunten, vragen en ambities. Deze worden zorgvuldig in kaart gebracht om zo een doelgericht programma op te stellen. Individuele coaching is dus geheel op maat. De lessen zijn geschikt voor zowel zangers als sprekers uit alle werkvelden en kunnen varieren van een stoomcursus van één/enkele lessen tot een langduriger traject. De stemtechniek is gebaseerd op Complete Vocal Technique en/of Estill Voice Training System. Beide technieken bieden een stevig fundament voor de stem. In goed overleg wordt een keuze gemaakt voor de techniek die bij jou past. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem contact op met Amsterdam Zang Academie of meld je aan!

 

Duur: 45 minuten, in overleg langer mogelijk

Geschikt voor: professioneel musicus/zanger/spreker

Prijs: Een losse les €54,95| Een reeks van 10 lessen - €485,-

Wanneer: dag en tijd in overleg met de docent

 

Kiki Jaski - Actrice / theatermaker

Ik ben actrice/theatermaker en speel vaak in muziektheatervoorstellingen. Ik vind het heerlijk om te zingen, maar vooralsnog sloeg de spanning nogal eens op mijn stem. Ik had geen controle, wegens gebrek aan techniek, maar vooral wegens gebrek aan bewustzijn. En dat is wat ik bij Margriet zo goed leer. Margriet vraagt heel vaak: 'wat voel je'. En door deze (vaak moeilijke) vraag, ga ik na wat ik doe en welk effect het heeft. Ik weet steeds beter hoe ik mijn stem kan inzetten en 'verbreden'. Een groot pluspunt vind ik dat Margriet geen lessenpakket afdraait, maar kijkt naar wat ik/mijn stem nodig heeft. Het eerste deel van de les werken we aan oefeningen en techniek en vervolgens aan een nummer. Ze geeft opdrachten mee waar ik thuis weer mee door kan. Als je dan ook nog eens van je omgeving hoort dat je zoveel beter bent gaan zingen, kan ik niet anders dan heel positief zijn!

 

bottom of page