© 2020 Copyright by Amsterdam Zang Academie. Alle rechten voorbehouden. Alle rechten

  • Black YouTube Icon
  • Facebook B&W
  • Instagram B&W
  • Twitter B&W

Aanbod koren en vocal groups

 

zing je het liefst meerstemmig met andere zangers? bij amsterdam zang academie

is het mogelijk om te zingen in een koor of kleiner ensemble! Meld je nu aan!

 koor AL GESTART? 

Is het seizoen al begonnen? Geen probleem, je kan in overleg instromen. Stuur een mail of bel met amsteradm zang academie voor de mogelijkheden!

TONY
koor zingen Amsterdam Zang Academie
PROJECTKOOR SESSION
Koor zingen Amsterdam Zang Academie
VOCRAZY
Koor zingen Amsterdam Zang Academie
Chaos
Koor Zingen Amsterdam Zang Academie
Zomerkoor
Koor Amsterdam Zang Academie Zingen
Seniorenkoor
Koor Amsterdam Zang Academie, Senioren
Bl3nd3d
Koor Amsterdam Zang Academie
Playground
PLAYGROUND Koor Amsterdam Zang Academie
Show More
 

Wil jij graag wekelijks meerstemmig zingen in een jonge Amsterdams koor en toewerken naar mooie concerten? T O N Y is een Jonge, energieke vrouwelijke vocal group!

Achter de naam T O N Y gaat een vocal group van zestien getalenteerde zangeressen schuil uit Amsterdam, onder leiding van Margriet. Ze zingen moderne a cappella in allerlei stijlen: jazz, blues, pop en wereldmuziek. Zo verschillend als het dagelijkse leven van de zangeressen zijn – de een is psycholoog, de ander docent, arts, of modeontwerper – zo gevarieerd is de zangervaring: sommigen zijn geschoold als solist, anderen als koorzanger, de een meer jazzy, de ander pop. De T O N Y's  hebben al mooie podia betreden. Zo traden zij op in de Vondelkerk  en hun show 'Feeling Good' in jazztheater de Badcuijp stond in het teken van de Summervibes vanuit alle wereldhoeken. Meer informatie of interesse in auditeren voor dit koor?  Neem contact op! 

Start: 18 augustus 2020

Duur:  je verbindt je minimaal voor een jaar

Niveau: gevorderd

Stijl: A Cappella Jazz, Pop, Blues, Wereldmuziek

Wanneer: wekelijks, dinsdag 19.30 uur - 21.30 uur

 

KOOR TONY

 

 

Heb je nog nooit in een koor gezongen? Ben je klaar voor een leuke en leerzame zanguitdaging? Vind je het leuk om meerstemmig te zingen en wil je hier aan proeven?

 

Tien lessen lang zing je samen met andere zangers en zangeressen en wordt er gevarieerd meerstemmig materiaal gezongen. Het plezier van samenzingen staat centraal. Je laat je inspireren door andere zangers, je leert meerstemmig repertoire en door middel van leuke zangoefeningen, ontwikkel je je gehoor. In tien lessen werk je naar een optreden toe. Neem contact op voor meer informatie.

Periode 1: 31 augustus  2020 (m.u.v. schoolvakanties)

Periode 2: 30 november 2020 (m.u.v. schoolvakanties)

Periode 3: 1 maart 2020  (m.u.v. schoolvakanties) 

Duur: je verbindt je voor 10 lessen

Niveau: beginners, noten lezen niet vereist

Stijl: A Cappella Jazz, Gospel, Pop, Blues, Wereldmuziek

Wanneer: wekelijks, maandag 20.00 uur - 21.30 uur

Prijs: €155,00

 

KOOR 'SESSION'

 

 

Zestien gemotiveerde en gelijkgestemde zangeressen vormen koor VOCRAZY. 

 

Koor Vocrazy is in 2016 op volle toeren gestart. Op wekelijkse basis zingen ze samen: zangeressen met de leeftijd van 25 tot 60 jaar die al enige koorervaring hebben of eerder zangles hebben gevolgd. Er worden gevarieerde en meerstemmige arrangementen gezongen waarbij verschillende stijlen de revue passeren! Genieten van het zingen staat centraal, maar er wordt ook aandacht besteed aan zangtechniek, interpretatie en podiumpresentatie. Ze werken onder bezielende begeleiding van docent Koosje jaarlijks naar een mooie theatershow toe. 

 

Start: 20 augustus 2020

Duur: je verbindt je minimaal voor een jaar
Niveau: ervaring met zingen is gewenst
Stijl: A Cappella Jazz, Pop, Blues, Wereldmuziek

Wanneer: wekelijks, donderdag 20.00 uur - 21.30 uur

koor vocrazy

 

 

Koor Chaos is een gemengd koor voor iedereen. Heb je nog nooit in een koor gezongen en ben je benieuwd of dit bij je past?  

 

Elke woensdagavond verzamelen de zangers om meerstemmig liedmateriaal te zingen onder begeleiding van dirigent Joyce-Lou. Bij Chaos maak je kennis met koorzang van vroeger tot nu. Je gaat op ontdekkingstocht door allerlei stijlen. Je zingt gospelsongs, poptunes, wereldmuziek en jazzstukken. Ervaring is niet nodig voor dit koor, alle zangers doen ervaring in samenzingen op in koor Chaos. Neem contact op voor meer informatie. 

 

Start:  19 augustus 2020 (m.u.v. schoolvakanties)

Duur:  je verbindt je voor een zangseizoen. Instromen kan ten alle tijden

Niveau: Beginner, noten lezen niet vereist

Stijl: A Cappella Jazz, Pop, Blues, Wereldmuziek

Wanneer: wekelijks, woensdag 18.15 - 19:45

koor chaos

 

zomerkoor

Zin om deze zomer te zingen in het project Zomerkoor van Amsterdam Zang Academie!

Je werkt in vijf repetities toe naar een concert in het Vondelpark. In deze repetities zing je verschillend meerstemmig repertoire uit allerlei soorten stijlen en maak je kennis met zangtechniek.  Zin in een leuke zomeractiviteit?  Neem contact op voor meer informatie.

Stijl: A Cappella Jazz, Pop, Blues, Wereldmuziek

Wanneer: woensdag 15 juli, 22, 29, 5 augustus, 12 19.00 uur - 20.00 uur

MELD JE GAUW AAN VOOR DIT SPECIALE PROGRAMMA VAN 5 LESSEN voor €80,-!  

 

 

Het seniorenkoor is op zoek naar enthousiaste 66+'ers om op de dinsdagmiddag te genieten van samenzang.

 

Op dinsdagmiddag staat een ervaren docent/dirigent klaar om met het seniorenkoor te zingen. Verschillende zangstijlen passeren de revue. Van jazztunes tot blue grass en gospel. Heb je zin veel te leren en om met plezier samen te zingen? Dan zit je bij het seniorenkoor helemaal goed. De koffie staat op dinsdag om 12:00 uur klaar en wij ontvangen je met veel plezier!

Wil je iedere week lekker zingen met een groep leuke zangers?  Neem contact op voor meer informatie!

 

Duur:  je verbindt je minimaal voor een jaar

Niveau: Beginner, noten lezen niet vereist

Stijl: A Cappella Jazz, Pop, Blues, Wereldmuziek

Wanneer: wekelijks, dinsdag 12:00 uur - 13:30 uur

Seniorenkoor

 

 koor the blue birds 

met ons koor hebben wij van margriet een waardevolle coaching gehad! een super gevarieerde lesopbouw met aandacht voor timing, blending en intonatie, dankzij haar zijn we gegroeid!

Zing jij al in een vocal group, ensemble of zing je samen met met een groep zangers, maar wil je eens de frisse wind door jouw koor laten waaien, werken aan je groepszangtechniek of wil je je koor een heldere sound geven? Dit kan in het coachingsprogramma voor ensembles bij Amsterdam Zang Academie! 

In deze workshop ga je samen met je koor of ensemble aan het werk met een expert van Amsterdam Zang Academie. In overleg wordt de workshop op maat ingevuld. De docent komt op bezoek in jullie repetitie en werkt met de arrangementen van jouw koor of groep. Maar natuurlijk kan er ook nieuw materiaal meegebracht worden om te werken aan specifieke gebieden!

Denk hierbij aan zangtechniek: hoe kom je met je groep tot een waanzinnige koorklank waarin alle individueel stemmen tot een geheel 'blenden'? 

Tevens wordt gewerkt aan een heldere intonatie, variatie aan  stemkleuren, en de ritmische vaardigheden van jouw groep worden verbeterd middels vlotte interactieve werkvormen.  

Tevens is het mogelijk om te werken aan A Cappella Improvisatie: een bevrijding voor de muzikaliteit van elke koorzanger! Neem contact op voor meer informatie!

COACHING VOOR KOOR

Koor Bl3nd3d is een gemengd koor. Eens in de twee weken zing je samen met andere zangers en zangeressen met de leeftijd van 25 tot 60 jaar die al enige koorervaring hebben of eerder zangles hebben gevolgd. Er worden gevarieerde en meerstemmige arrangementen gezongen waarbij verschillende stijlen de revue passeren! Genieten van het zingen staat centraal, maar er wordt ook aandacht besteed aan zangtechniek, interpretatie en podiumpresentatie. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Neem gauw contact op voor meer informatie! Meld je dan gauw aan!

 

Start: 20 augustus 2020

Duur: je verbindt je minimaal voor een jaar

Niveau: ervaring met zingen is gewenst

Stijl: A Cappella Jazz, Pop, Blues, Wereldmuziek

Wanneer: wekelijks, donderdag 18.15 uur - 19.45 uur

KOOR BL3ND3D

 

 
 

VOCAL GROUP PLAYGROUND

Playground is een vocal group onder leiding van van Sven Keet. Deze ambitieuze vocal group is voor iedereen tussen 20-50 jaar met zang- en/of koorervaring. Plezier staat voorop en daarnaast is er veel aandacht voor zangtechniek, groove, samenklank en podiumpresentatie.

Je gaat aan de slag met meerstemmige en uitdagende arrangementen uit verschillende stijlen en er wordt toegewerkt naar meerdere optredens per jaar. Zo won deze gemotiveerde club zangers in 2019 de aanmoedigingsprijs 'De Dappere Dodo' op het BALK-West festival.  Het is de bedoeling dat je aan de hand van bladmuziek of midi files zelf je partijen kan voorbereiden. 

Heb je zin om je verder te ontwikkelen in deze vocal group en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Meld je gauw aan! 

 

Start: 17 augustus 2020

Duur: je verbindt je minimaal voor een jaar

Niveau: ervaring met zingen en bladmuziek is gewenst

Stijl: jazz, pop en wereldmuziek

Wanneer: wekelijks, maandag 18.15-19.45 uur

Koor Amsterdam, Zingen, Zangles

Koor Amsterdam, Zingen, Zangles