top of page

Velvet opent de NoordZuidlijn!

22 juli gaat de Noord/Zuidlijn rijden en om dat te vieren organiseren wij de dag daarvoor, op 21 juli, een feestje. Die dag kan iedereen tussen 14:00 uur en 21:00 uur gratis rijden met de nieuwe metro. Nou is dat op zich al de moeite waard, maar om de dag een extra feestelijk tintje te geven vinden er die middag en avond allerlei festiviteiten langs de lijn plaats.

VLVT Vocal Group

VLVT Vocal Group bestaat uit 12 Amsterdamse vrouwen onder leiding van Joyce-Lou van Ras. VLVT zingt a cappella: close harmony, soul, blues en jazz – zolang het de groep maar uitdaagt en beroert.

Over VLVT Vocal Group

VLVT is opgericht in november 2016 en promoveerde in november 2017 al naar de 1e Klasse bij deelname aan het BALK Vocal Light Topfestival. De semiprofessionele zangeressen treden regelmatig op en hebben onder andere al gestaan in Cafe ONS in Noord, de Amstelkerk, de Vondelkerk, maar ook tijdens een ZOOmeravond in Artis waren ze van de partij. En nu dus in de Noord/Zuidlijn. Elsbeth Geukers van VLVT: “Tijdens een bezoek aan de Open Dag zeiden we tegen elkaar: hoe zou het klinken om hier een keer te zingen? Toen hebben we een mailtje gestuurd; je weet maar nooit wat er mogelijk is. En tijdens de opening staan we er dan echt!”

Concert 21 juli

VLVT Vocal Group verzorgt tijdens de opening drie optredens van ongeveer 20 minuten. Na ruim een half jaar schaven aan hun repertoire in het Amsterdamse ondergrondse (een souterrain bij Leidseplein) staan ze te popelen om hun stemmen te laten horen in dé ondergrondse van Amsterdam: de Noord/Zuidlijn

 Amsterdam Zang 
 Academie in het kort 

 

 • Een gevarieerd en breed lesaanbod.
 • Cursussen en lessen voor alle leeftijden.
 • Leuke locatie in hartje centrum van Amsterdam.
 • Zangles voor zowel beginnende als gevorderde zangers.
 • Speciaal programma voor professionele zangers.
 • Zangprogramma voor scholen.
 • Workshops voor bedrijven en organisaties.
 • Een professioneel en enthousiast docententeam 

                 Nieuwsgierig?

 

 Volg Amsterdam 
 zang academie! 
 • Facebook B&W
 • Twitter B&W
 • Instagram B&W
Gratis
Proefles?

 

 schrijf je nu in! 
 
 

 

 

 agenda: 

04/09/2023:  start AZA zangseizoen

18/09/2023:  start projectkoor SESSION

08/10/2023:  korenconcert koren @ Vondelkerk

15/11/2023:  start cursus Discover Your Voice

 

bottom of page