3 februari 2021: Bericht omtrent maatregelen COVID-19

Lieve zangers en zangeressen,

Natuurlijk volgen ook wij de ontwikkelingen van het coronavirus op de voet en dragen we zorg voor jouw gezondheid. Op basis van de verscherpte maatregelen vanuit het RIVM nemen wij de volgende standpunten in m.b.t. tot de zanglessen. Deze zullen i.i.g. geval gelden t/m 2 maart 2021 of tot nieuwe maatregelen bekend worden gemaakt.

• De kindercursussen en zanglessen t/m 12 jaar vinden weer fysiek plaats op de zangschool.


• Zanglessen voor professionals vinden weer fysiek plaats op de zangschool.


• Zanglessen individueel voor volwassen vinden t/m 2 maart zoveel mogelijk online plaats. In overleg met de docent en mits zowel de docent en student zich daar prettig bij voelen, kunnen de studenten in de thuisstudio's van de docenten komen zingen. Hiervoor wordt een aangepast rooster gemaakt.

• Koor en groepsles volwassenen vindt t/m 2 maart online plaats, meer informatie omtrent online zangles vind je hier! Vanaf 2 maart zal er een aangepaste regeling komen. De groepen zijn hierover op de hoogte gesteld. • Onze docenten verzorgen de zangles online via #Skype, #Whatsapp, #Facetime #zomeer informatie omtrent online zangles vind je hier!


• Wij vragen studenten die (lichte) klachten van griep en/of verkoudheid ervaren om zich af te melden en thuis te blijven. • Onze docenten zullen alleen lesgeven als zij zelf geen gezondheidsklachten ervaren. Onze docenten nemen alle hygiënische maatregelen die als advies gelden zeer serieus. Wij gaan ervan uit dat alle cursisten die ons pand betreden dit ook doen. • Bij Amsterdam Zang Academie is de mogelijkheid om voor en na de les de handen te wassen met zeep of anti bacteriële gel. Wij vragen studenten om het pand te betreden met een mondkapje op en deze pas af te doen in het lokaal. • Zowel docenten als studenten houden een gepaste afstand van 1,5 meter binnen het pand.

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn die invloed hebben op bovenstaande, dan zullen we van ons laten horen.

Lieve groeten,

Nadeche, Koosje, Margriet, Barbe, Sven, Joyce Lou en Coosje.

 Amsterdam Zang 
 Academie in het kort  

 

 • Een gevarieerd en breed lesaanbod.
 • Cursussen en lessen voor alle leeftijden.
 • Zangles voor zowel beginnende als gevorderde zangers.
 • Speciaal programma voor professionele zangers.
 • Zangprogramma voor scholen.
 • Workshops voor bedrijven en organisaties.
 • Zingen met uitzicht over de historische houthaven.
 • Les op een authentiek schip in het hart van Amsterdam.

 

                 Nieuwsgierig?

 

 Volg Amsterdam 
 zang academie! 
 • Facebook B&W
 • Twitter B&W
 • Instagram B&W

 agenda: 

 

13/09/2016: Studiodag @ LAB-3

 

11/12/2016: Concert koor Pitch Bandits @ CC Muziekcafé

14/12/16: Concert  Sing Out Loud!  en Zingen en Swingen 16:00 uur @ De Horizon

 

21/12/16: Kerstvakantie (AzA gesloten)

 

07/02/2017: Start Amsterdam Zang Academie

15/01/2017: Studiodag @ LAB-3

 

29/01/2017: Nieuwjaarsconcert @ Vondelkerk