top of page

Aanbod ZOMERZINGEN

 

zin om te zingen in de zomer? Wij bieden een speciaal programma aan voor jong en oud

ontdek welke vorm bij jou past en Meld je aan!

 

Al tijden de wens om te zingen, maar nooit de stap genomen? Al jaren les, maar wil je gericht werken aan je zangtechniek? Of wil je je eigen geluid ontdekken of ontwikkelen? Dan is dit je kans: individueel zangles deze zomer!

 

In deze 4 individuele zanglessen krijg je een intensieve techniek-, interpretatie- en stijltraining. Centraal staan jouw persoonlijke wensen en ambities. Dit is de plek om aan songs te werken welke je graag zingt. Of misschien schrijf je je eigen liedjes? Je wordt je bewust van de mogelijkheden van jouw stem en je ontdekt welke stijlen en klankkleuren er voor jouw stem geschikt zijn. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan een gezonde zangtechniek en krijg je de kans om de studio in te gaan of het podium te betreden.

 

MELD JE GAUW AAN VOOR DIT SPECIALE PROGRAMMA: 4 LESSEN van  €124,-  nu voor €100,-!  

 

individueel zangles

 

Anchor 1
Anchor 2

Zangweek VOOR KInderen (6-8 jaar)

Zin om deze zomer een week te zingen? Sta jij voor de spiegel te zingen en dansen? Of zing je de hele dag en mag iedereen het horen? Meld je dan aan voor de zangweek deze zomer!

Deze zomer is er de mogelijkheid om een week bij ons te komen zingen. Dit is een week vol beweging, zang en presentatie. De zangweek wordt aangeboden in augustus. Er wordt kennis gemaakt met zingen op verschillende manieren. Er wordt gezongen in het Nederlands, Engels maar ook andere talen en je leert je eigen nummer schrijven! In de les wordt veel gewerkt aan beweging, dans en presentatie. De lessen zijn een groot feest en de uitstekende plek om jonge zangers kennis te maken met zang en muziek. Er wordt toegewerkt naar een gaaf optreden in de laatste les van de week zodat je kan laten zien wat je geleerd hebt! 

MELD JE GAUW AAN VOOR DEZE SPECIALE ZANGWEEK MET IEDERE DAG LES 

Cursusduur: Deze cursus gaat dit jaar niet door

Start: niet van toepassing

Tijd: niet van toepassing

Prijs: niet van toepassing

Anchor 3
Web-160117-MV-9Q4A9496-B_edited.jpg

Zangweek VOOR Kinderen (9-12 jaar)

Zin om deze zomer een week te zingen? Of zing je de hele dag en mag iedereen het horen? Meld je dan aan voor de zangweek deze zomer!

 

Deze zomer is er de mogelijkheid om een week bij ons te komen zingen. De zangweek wordt aangeboden in augustus. Dit is een week vol beweging, zang en presentatie. Er wordt kennis gemaakt met zingen op verschillende manieren. Er wordt gezongen in het Nederlands en Engels, je leert  je eigen nummer te schrijven en leert meerstemmig zingen! In de les wordt veel gewerkt aan podiumpresentatie. Er wordt toegewerkt naar een gaaf optreden in de laatste les van de week zodat je kan laten zien wat je geleerd hebt! 

MELD JE GAUW AAN VOOR DEZE SPECIALE ZANGWEEK MET IEDERE DAG LES 

Cursusduur: Deze cursus gaat dit jaar niet door

Start: niet van toepassing

Tijd: niet van toepassing

Prijs: niet van toepassing

Zin om deze zomer buiten te zingen in het project Zomerkoor van Amsterdam Zang Academie!

Heerlijk buiten zingen deze zomer? De repetities vinden plaats op een rustige plek in het Vondelpark, vlakbij Amsterdam Zang Academie. Je werkt in vijf repetities toe naar een concert in het Vondelpark of onder het Rijksmuseum. In deze repetities zing je verschillend meerstemmig repertoire uit allerlei soorten stijlen en maak je kennis met zangtechniek.  Zin in een leuke buiten zomeractiviteit?  Neem contact op voor meer informatie.

Stijl: A Cappella Jazz, Pop, Blues, Wereldmuziek

Wanneer: deze cursus gaat dit jaar niet door

 

ZOMERKOOR

Anchor 4
aza2019-042.jpg

'Discover your voice

in one day'

Wil je de basisvaardigheden van het zingen leren? Dan is de workshop 'Discover Your Voice in one day' iets voor jou!

In deze workshop worden in groepsverband de basisvaardigheden van het zingen behandeld. In de les maak je kennis met alles omtrent stemtechniek: je krijgt middels gevarieerde oefeningen inzicht in de werking van de stem en je maakt kennis met verschillende stemtechnieken. Hoe maak je volume? Hoe kom je makkelijker de hoogte in? Samen onderzoeken we jouw geluid. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan een goede ademhaling, ademsteun en ontwikkel je een goede fysieke houding.  De nieuw verworven vaardigheden worden direct toegepast in (meerstemmig) liedmateriaal. 

Wanneer: Deze cursus gaat dit jaar niet door

Tijd: niet van toepassing

Prijs: niet van toepassing

Anchor 5
Anchor 6
zangles, amsterdam zangles, zingen, zing

Musical & muziektheater

 

 

Heb je een voorliefde voor Musical en Muziektheater? Ben je benieuwd hoe je dit op het podium toepast? Dan is de workshop 'Musical&Muziektheater' iets voor jou!

In de workshop 'Musical&Muziektheater' ga je onder begeleiding aan de slag met verschillende stukken uit belangrijke producties. Van te voren wordt je gevraagd het materiaal te beluisteren en in te studeren zodat je in de workshop actief aan de slag kan. Wat is de context en oorsprong van het lied?  Hoe interpreteer je een lied vanuit de context van de personage? Welke zangtechniek gebruik je? Welke emotie en beleving pas je toe? Hoe presenteer je dit? Is dit iets voor jou? Schrijf je dan gauw in!

Wanneer: deze cursus gaat dit jaar niet door

Tijd: niet van toepassing

Prijs: niet van toepassing

bottom of page