© 2020 Copyright by Amsterdam Zang Academie. Alle rechten voorbehouden. Alle rechten

  • Black YouTube Icon
  • Facebook B&W
  • Instagram B&W
  • Twitter B&W

Aanbod ZOMERZINGEN

 

zin om te zingen in de zomer? Wij bieden een speciaal programma aan voor jong en oud

ontdek welke vorm bij jou past en Meld je aan!

 

INDIVIDUEEL
Individueel zangles Amsterdam Zang Academie, zomer, zingen in de zomer,
KIDS 6-8 jaar
Zangles in de zomer, zomercursus, kinderkoor, zingen voor kinderen
KIDS 9-12 jaar
Zomercursus, zingen, koor, kindercursus, zang, zangles in amsterdam, amsterdam zangles, kinderkoor
ZOMERKOOR
zangles in de zomer, zomercursus, zomerkoor, koor in amsterdam
Show More

Al tijden de wens om te zingen, maar nooit de stap genomen? Al jaren les, maar wil je gericht werken aan je zangtechniek? Of wil je je eigen geluid ontdekken of ontwikkelen? Dan is dit je kans: individueel zangles deze zomer!

 

In deze 4 individuele zanglessen krijg je een intensieve techniek-, interpretatie- en stijltraining. Centraal staan jouw persoonlijke wensen en ambities. Dit is de plek om aan songs te werken welke je graag zingt. Of misschien schrijf je je eigen liedjes? Je wordt je bewust van de mogelijkheden van jouw stem en je ontdekt welke stijlen en klankkleuren er voor jouw stem geschikt zijn. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan een gezonde zangtechniek en krijg je de kans om de studio in te gaan of het podium te betreden.

 

MELD JE GAUW AAN VOOR DIT SPECIALE PROGRAMMA VAN 4 LESSEN voor €175,-!  

 

individueel zangles

 

 
 

Zangweek VOOR KIDS (6-8 jaar)

Zin om deze zomer een week te zingen? Sta jij voor de spiegel te zingen en dansen? Of zing je de hele dag en mag iedereen het horen? Meld je dan aan voor de zangweek deze zomer!

Deze zomer is er de mogelijkheid om een week bij ons te komen zingen. Dit is een week vol beweging, zang en presentatie. De zangweek wordt aangeboden in juli en augustus. Er wordt kennis gemaakt met zingen op verschillende manieren. Er wordt gezongen in het Nederlands en Engels en je gaat ook leren je eigen nummer te schrijven! In de les wordt veel gewerkt aan beweging, dans en presentatie. De lessen zijn een groot feest en de uitstekende plek om jonge zangers kennis te maken met zang en muziek. Er wordt toegewerkt naar een gaaf optreden in de laatste les van de week zodat je kan laten zien wat je geleerd hebt! 

MELD JE GAUW AAN VOOR DEZE SPECIALE ZANGWEEK MET IEDERE DAG LES 

Cursusduur: Hele week

Start: 27 juli-31 juli & 10 augustus-14 augustus 2020

Tijd: hele week 11:00 uur - 12.30 uur

 

 

Zangweek VOOR KIDS (9-12 jaar)

Zin om deze zomer een week te zingen? Sta jij voor de spiegel te zingen en dansen? Of zing je de hele dag en mag iedereen het horen? Meld je dan aan voor de zangweek deze zomer!

 

Deze zomer is er de mogelijkheid om een week bij ons te komen zingen. De zangweek wordt aangeboden in juli en augustus. Dit is een week vol beweging, zang en presentatie. Er wordt kennis gemaakt met zingen op verschillende manieren. Er wordt gezongen in het Nederlands en Engels en je gaat ook leren je eigen nummer te schrijven! In de les wordt veel gewerkt aan beweging, dans en presentatie. De lessen zijn een groot feest en de uitstekende plek om jonge zangers kennis te maken met zang en muziek. Er wordt toegewerkt naar een gaaf optreden in de laatste les van de week zodat je kan laten zien wat je geleerd hebt! 

MELD JE GAUW AAN VOOR DEZE SPECIALE ZANGWEEK MET IEDERE DAG LES 

Cursusduur: Hele week

Start: 27 juli-31 juli & 10 augustus-14 augustus 2020

Tijd: hele week 13:30 uur - 15.00 uur

 

Zin om deze zomer te zingen in het project Zomerkoor van Amsterdam Zang Academie!

Je werkt in vijf repetities toe naar een concert in het Vondelpark. In deze repetities zing je verschillend meerstemmig repertoire uit allerlei soorten stijlen en maak je kennis met zangtechniek.  Zin in een leuke zomeractiviteit?  Neem contact op voor meer informatie.

Stijl: A Cappella Jazz, Pop, Blues, Wereldmuziek

Wanneer: woensdag 15, 22, 29, juli  5, 12 augustus 19.00 uur - 20.30 uur

MELD JE GAUW AAN VOOR DIT SPECIALE PROGRAMMA VAN 5 LESSEN voor €75,-!  

 

ZOMERKOOR